Mjällby – Halmstad

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Under lördagen är det dags för den sjunde allsvenska omgången som totalt sett bjuder på en hel del intressanta matcher. En av de mindre spännande på förhand hittar vi i Sölvesborg där Halmstad är gäster. Hemmalaget har inte varit speciellt heta såhär långt och siktar in mig på ett dubbelchansspel där insatsen är medel.

Inför säsongen ansåg jag Mjällby som ett av de mer stabila lagen. Man hade absolut ingen möjlighet att blanda sig in kampen om placeringar på den övre halvan, men det kändes också relativt säkert att man skulle säkra ett nytt kontrakt hyfsat enkelt. Nu har inledningen på Allsvenskan varit närmast en katastrof. De sex matcherna har endast inneburit två poäng vilket naturligtvis är en stor besvikelse. I senaste matchen stod man för en svagare insats på Olympia mot Helsingborg, som heller inte gjorde en speciellt märkvärdig insats, men tog ändå en 3-1-seger. Framförallt har tränare Lasse Jacobsson misslyckats med att få lagets försvarsspel att fungera väl. Hela tretton insläppta mål är självklart alldeles för många då det är ett snitt på över två insläppta mål/match. Framåt borde man kunna bli bättre än vad man har varit då jag anser namnen man besitter längre fram i banan är intressanta. De jag tänker på är exempelvis Patrik Ingelsten, David Löfquist och Kristian Haynes. I denna extremt viktiga matchen på Strandvallen är jag tveksam till hur man skall hämta hem tre poäng.

Inte heller Halmstad har öppnat säsongen på ett övertygande sätt. De har endast hämtat hem två poäng mer än vad dagens hemmalag lyckats göra. Annars påminner lagens olika sätt att inleda den här säsongen på en hel del om varandra. Detta då även Jens Gustavssons lagbygge har haft problem med anfallsspelet medan det blivit alldeles för många insläppta mål. Nu gör man upp i ett tidigt bottenmöte och poängen som står på spel  är naturligtvis extremt viktiga här. Jag väljer att spela på att bortalaget kniper minst en poäng. Detta årets version av Halmstad påminner mycket om det man visade upp i fjol, vilket får mig att tro att de kommer trampa igång ju längre in på säsongen vi kommer. Till skillnad från hemmalaget känns man trots allt relativt stabila och har någon form av grund på medan det hos Mjällby både på och utanför plan är mycket mer kaotiskt.

Detta kommer att bli en tajt tillställning som lever enda in till slutminuterna. Mjällby har i inledningen sett väldigt skakiga ut och tycker att möjligheterna för bortalaget att åka hem med minst en poäng är goda. De har ett anfallspar som alltid är fysiska och jobbiga att ställas emot för motståndarna, som nu dessutom har visat upp ett försvarsspel som varit närmast bedrövligt. Baldvinsson och Boman kommer att kunna gräva fram en hel del målchanser och kommer vara ett ständigt hot. Spelar på Halmstad +0,5 vilket är detsamma som X2. Bäst odds är det Pinnaclesports som erbjuder.

  • Match: Mjällby – Halmstad
  • Spel: Halmstad +0,5
  • Odds: 1,69 @ Pinnacle Sports
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 3/5, 16:00

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar