Halmstad – Malmö

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Halmstad visade i premiären mot Östersund att laget inte var rädda för att backa hem, likt en klassisk nykomling. Räknar med att Janne Jönsson lär uppträda relativt försiktigt här. Mot J-Södra åkte dessutom ena anfallaren, Kinoshito på en utvisning, därmed väntas ett nykomponerat anfallspar. Finns frågetecken kring lagkaptenen Liverstam, men troligen är han redo för spel.

Malmö hade 1-1 i premiären mot IFK Göteborg och 2-0 mot GIF Sundsvall i senaste matchen. Blåvitt skapade en del, men inte jättemycket. GIF Sundsvall skapade absolut ingenting på 90 minuter, men jag skulle ändå säga att defensiven ser okej ut. Jag tror Malmö kommer ha en del problem att bryta ner HBK:s försvar och jag tror Halmstad kommer ha svårt att skapa målchanser.

Jag spelar på under 3,0 mål till 1,69 @ Unibet.

  • Match: Halmstad – Malmö
  • Spel: Under 3,0 mål
  • Odds: 1,69 @ Unibet
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 17:30, 16/4

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar