Malmö – Halmstad

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Malmö har inlett säsongen på ett ganska bra sätt. På fem spelade matcher, har man tagit tre segrar och spelat två oavgjorda. Man har mött ett delvis starkt motstånd och man inledde med att besegra Sundsvall i första omgången (1-4), spela 0-0 mot AIK, för att därefter vinna borta mot IFK Göteborg (0-1) och sedan besegra formstarka Hammarby med 3-1. Skrällen kom dock nu i senaste omgången då man tappade poäng borta mot Falkenberg (3-3). Dock ska man veta att Malmö hade 70% i bollinnehav och hade 24 avslut mot FFF´s 6.

Halmstad såg väldigt svaga ut i de inledande matcherna. Man förlorade de tre första matcherna mot AIK, Norrköping och Helsingborg, men lyckades ta poäng borta mot ett starkt Gefle och för att därefter skrälla och ta 3 poäng på Örjans Vall mot Elfsborg. Dock har man endast lyckats göra 3 mål framåt och det lär inte inte gå bättre när man ska gästa Malmö på Swedbank Stadion. Dessutom har HBK förlorat många spelare från föregående säsong och målet är att hålla sig kvar, det är inte sånna här matcher man ska ta poäng i.

Malmö har gjort 11 mål på 5 matcher, det är stor klasskillnad mellan dessa lag. Jag ser inte att man skulle göra samma misstag som nu senast mot Falkenberg och tappa in 3 bollar, det kommer inte Åge Hareide tillåta. Jag tror Malmö vinner detta lätt och spelar Malmö FF -1,5.

  • Match: Malmö FF – Halmstad BK
  • Spel: Malmö -1,5
  • Odds: 1,83 @ bet365
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 19:00, 29/4

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar