AIK – Mjällby

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

AIK tar emot gästande Mjällby. Att bortalaget skulle hittas före AIK efter 21 spelade omgångar, var också oväntat. Stockholmslagets säsong har varit katastrofal och de har inte levt upp till förväntningarna. Dess förra tränare Rickard Norling talade om det stundande generationsbytet, men resultaten uteblev. Man valde att bryta med guldtränaren Norling, vilket påverkat positivt. Nu hittas Barosz Grzelak vid rodret.

Mjällby reser till huvudstaden inför måndagens batalj. Gästerna hittas på en fin tabellplacering. Klubben Mjällby har gjort en grym resa genom det svenska seriesystemet. I Superettan visade man ingen rädsla när de vann hela ligan som nykomling. De har alltså gått från Division 1 till Allsvenskan på två säsonger. Bortalaget har vunnit en av deras fyra senaste matcher. Här lär de få tufft mot AIK.

Jag spelar på AIK Draw No Bet till 1,40 @ bet365.

  • Match: AIK – Mjällby
  • Spel: AIK DnB
  • Odds: 1,40 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 28/9