Kalmar – Mjällby

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Kalmar inledde Allsvenskan starkt, men efter EM-uppehållet, har formkurvan pekat nedåt. På lagets fyra senaste matcher, har laget endast spelat ihop ett enda poäng, och detta mot bottenlaget Varberg. Deras största problem har varit målskyttet. De var betydligt effektivare under våren, i den sista tredjedelen, än vad man visat den senaste tiden. Dagens match kommer samtidigt lämpligt mot formsvaga Mjällby.

Mjällby har det tufft sedan den allsvenska återstarten. I Mjällbys fall är det ännu värre som har fyra raka förluster och ytterligare tre utan seger. Minst sagt pressat läge för Blekinge-laget som nu är nere på en negativ kvalplats. Det kan svänga fort i Allsvenskan, men tolv omgångar in på säsongen känns det inte spelciellt troligt att Mjällby ska upprepa fjolårets succé då man som nykomling slutade femma.

Jag spelar på raka ettan till 1,90 @ betsson.

  • Match: Kalmar – Mjällby
  • Spel: Kalmar (1)
  • Odds: 1,90 @ betsson
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 17:30, 1/8

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar