Hammarby – Mjällby

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Hammarby åkte till Malmö i premiären, där stockholmarna, haft det förtvivlat svårt att hävda sig sedan lagets återkomst till Allsvenskan. Laget gjorde en imponerande insats, men föll i vanlig ordning mot dess boogieteam, som avgjorde i slutminuten. Bajens insats lovade emellertid mer och söderbröderna såg inte tröttkörda ut som i cupkvarten och cupsemin. Deras självförtroende bör inte påverkas här.

Mjällbys form och status är det absolut inget fel på. De har fått behålla en rad nyckelspelare i sitt lag där det såklart är viktigt att Löken Löfquist och Bergström är kvar. Ogbu dock borta från ifjol som utgjorde vass spets, liksom exempelvis fyrtornet Agardius i backlinjen och några mannar till. 4-2 till Bajen ifjol på Tele2 och 2-1 till Mjällby nere i Blekinge. Jag tror Bajen tar en ny seger på sin hemmaplan.

Jag spelar på Hammarby -1 mål (Asian Handicap) till 2,17 @ Unibet.

  • Match: Hammarby – Mjällby
  • Spel: Hammarby -1 (AH)
  • Odds: 2,17 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 15:00, 17/4

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar