Göteborg – Falkenberg

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

IFK Göteborg har haft formsvacka efter sommaruppehållet. Blåvitt har tappat flera poäng, men klubben har samtidigt inte förlorat. Göteborgarna behöver emellertid rycka upp sig för att vara med i kampen om europaplatserna och då kan det passa ganska bra med att få möta Falkenberg. Blåvitt ska självklart vinna kvällens match. Dessutom är man säkerligen mycket revanschsugna sen förra mötet.

Falkenberg är ett lag som lämnat en hel del positiva besked men också negativa under säsongens gång. Nu känns det som att man är lite på gång. Man har lyckats göra mål i fem av de sex matcher man spelat efter uppehållet och nu ligger gästerna över strecket. Spontant så känns det som att de finns lag som är sämre än Falkenberg som nu ser ut att klara ett nytt kontrakt. Återstår dock att se.

Jag spelar på raka ettan till 1,73 @ betway.

  • Match: Göteborg – Falkenberg
  • Spel: Göteborg (1)
  • Odds: 1,73 @ betway
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 19:00, 12/8

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!