Falkenberg – Göteborg

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Falkenberg gästas av fjärdeplacerade IFK Göteborg. Ett spelskickligt lag, som också vill fortsätta bevisa styrkan i Allsvenskan och ta viktiga poäng. Falkenberg kommer till mötet med bristande självförtroende. Dem förlorade deras senaste match mot Hammarby i Stockholm med 6-2 efter en målkavalkad som började med 3-0 redan efter 18 minuters spel. Falkenberg behöver nu hämta ny energi inför dagen.

IFK Göteborg fortsätter flyga fram i tabellen. Trots skador och spelarförsäljningar av viktiga spelare, ser spelet fortsatt väldigt bra ut för blåvitt och de plockar segrar och poäng. Senast vann göteborgarna med 2-1 på hemmaplan mot förra årets överraskningsslag Sundsvall efter varsitt mål av Sebastian Eriksson och försvarsgeneralen André Calisir och de fortsätter sin kamp mot topplaceringarna.

Jag spelar på raka tvåan till 1,98 @ Svenska Spel.

  • Match: Falkenberg – Göteborg
  • Spel: Göteborg (2)
  • Odds: 1,98 @ Svenska Spel
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 16:00, 14/7

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar