Norrköping – Mjällby

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Norrköping gästas av Mjällby under måndagskvällen. Klubben är tillsammans med Malmö, lagen, som imponerat utan några större besvikelser under inledningen av säsongen. Tabellen har börjat arta sig. Östgötarna ligger på andraplatsen med bra form, trots att Norrköping nu förlorat sin första match den här säsongen. Men vad gjorde det, när de har fortsatt på samma spår med obesegrade matcher.

Mjällby gick från 100 till 0 väldigt fort och nu står gästerna på fyra matcher utan seger. Verkligheten slog tillslut tillbaka mot nykomlingen som imponerade så kraftigt i starten av den allsvenska säsongen. Nu väntar också tuffast möjliga motstånd för tillfället, en bortamatch mot Norrköping, vilket blir en rejäl och tuff utmaning för Mjällbygänget. På östporten har man haft det tufft genom tiderna.

Jag spelar på raka ettan till 1,49 @ betsson.

  • Match: Norrköping – Mjällby
  • Spel: Norrköping (1)
  • Odds: 1,49 @ betsson
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 3/8

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar