Östersund – Mjällby

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Östersund gästas av nykomlingarna Mjällby, på Jämtkraft Arena under måndagen. Östersund klarade elitlicensen tack vare en utländsk investerare. Den ekonomiskt sargade klubben hoppas på ett betydligt bättre år än förra säsongen. Klubben har däremot inte fått någon kanonstart. Efter fem omgångar hittas laget på 15:e plats med fyra inspelade poäng. Deras facit lyder en vinst, en oavgjord och tre torskar.

Mjällby har stått för en makalös resa upp i det svenska seriesystemet. År 2018 spelade laget i Division 1 och stod för en stark säsong vilket belönades med en uppflyttning. Väl uppe i Superettan visade Mjällby att nivåskillnaden var inget som påverkade dem, nykomlingen chockade hela Superettan. Mjällby var totalt orädda och vann hela Superettan som nykomling, en makalös bedrift.

Jag spelar på X2 (dubbelchans) till 1,53 @ Unibet.

  • Match: Östersund – Mjällby
  • Spel: X2 (dubbelchans)
  • Odds: 1,53 @ Unibet
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 19:00, 6/7

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar