Hammarby – Östersund

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Hammarby förlorade dess första match i Allsvenskan först efter nio omgångar och det kom mot AIK i 08-derbyt. I matchen efter blev det 1-1 mot Kalmar på bortaplan och plötsligt känns Bajen mänskliga igen. Nu möter de Östersund i första matchen efter VM-uppehållet. Klubben har sammanfattningsvis överraskat under den första tredjedelen av Allsvenskan. Laget har nu siktet på sitt andra SM-guld.

Östersund hade skyhöga förväntningar på sig i Allsvenskan efter deras Europa-spel succé, men det har inte riktigt gått som väntat, när de efter elva spelade matcher befinner sig på en tiondeplats. Östersund har som bekant tappat succétränaren Graham Potter till Swansea och med sig tog han den assisterande tränaren och scouten. Nyligen blev det även klart att Ken Sema lämnar Östersund för Watford.

Jag spelar på raka ettan till 1,92 @ betsson.

  • Match: Hammarby – Östersund
  • Spel: Hammarby (1)
  • Odds: 1,92 @ betsson
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 19:00, 9/7

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar