AIK – Östersund

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

AIK kommer nu försöka sätta vidare press på lokalrivalen Hammarby på toppen av kullen. Solnaiterna är för tillfället andraplacerade i Allsvenskan och har fyra poäng upp till Bajen. Hemmalagets defensiv och stabilitet är det som utmärker AIK. Laget sliter, har ännu inte förlorat och spelar oerhört effektiv fotboll. Senast kommer de från ett 0-0-kryss mot Elfsborg. Acceptabel insats från stockholmarna.

Östersund är det tvärtom bittert runtom. Som extremt uppsnackade, som en titelkandidat, har de fått en reaktion på de senaste årens uppåtpekande trend. Spelare för spelare har potential, men kanske är de lite överskattade. Den här seriestarten har varit under all kritik med endast två vinster, ett kryss och fyra förluster. Förutom detta störs klubben av kaoset runt ordföranden Daniel Kindberg.

Jag spelar på raka ettan till 1,90 @ expekt.

  • Match: AIK – Östersund
  • Spel: AIK (1)
  • Odds: 1,90 @ expekt
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 14/5

SpelbolagBonusLänk
1500 krSpela här!

Lämna ett svar