Östersund – Norrköping

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Östersund är nykomlingar i Allsvenskan och har periodvis varit briljanta. Att laget parkerar på åttondeplatsen just nu är ingenting annat än en succé. Faktum är att bara fyra poäng skiljer till Blåvitt på fjärdeplatsen, men att försöka spela för de övre placeringarna vore lite väl ambitiöst. På hemmaplan är Östersund svåra att handskas med. Endast tre av elva matcher har förlorats, å andra sidan har man haft stora problem när toppmotstånd kommit på besök, (AIK 0-2) och (Malmö 0-4).

Norrköping är regerande mästare och är återigen en stor succé. På förhand var det få som trodde att de skulle kunna utmana om titeln på nytt, men när 21 matcher är spelade innehas ändå förstaplatsen två pinnar före Malmö. Som Norrköping har sett ut, är det mer än möjligt att laget kommer ta ett guld även denna säsongen. Då krävs dock att laget åker och vinner matcher borta mot exempelvis ÖFK.

Jag spelar på Norrköping +0 mål (Asian Handicap) till 1,90 @ bet365.

  • Match: Östersund – Norrköping
  • Speltips: Norrköping +0 mål (AH)
  • Odds: 1,90 @ bet365
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 21/9

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar