Hammarby – Östersund

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Hammarby kommer från en halvdan försäsong. Man lyckades slå ut både AIK och Djurgården i Svenska cupen och har därmed, troligtvis skapat sig en positiv känsla i gruppen. Laget åkte dessvärre ut mot Häcken i semifinalen. Därefter vann man till slut mot Esteghlal efter en halvdålig insats. Nu senast blev det dock torsk mot Örebro med 2-1, där man kunde släppt in betydligt fler bollar än vad man gjorde. Här sattes försvarsspelet på prov och det syntes att det fortfarande finns mycket att jobba med. Kommer Hammarby spela den fotboll som Nanne Bergstrand förespråkar, lär vi få se ett mer offensivt och spelande Bajen till skillnad från det mer taktiska Bajen vi fick se till stora delar förra säsongen. Här finns en hel del frågetecken kring spel för bl.a Batan och Persson.

Östersund är nykomlingar i Allsvenskan och gör sin absolut första säsong i högsta serien. Man har redan sagt att man är här för att överraska och spela sitt spel ända ut i fingerspetsarna. Det kan bli riktigt bra, men det kan också bli rätt ner i Superettan igen. På försäsongen har man blandat och gett en del men spelmässigt har man ändå sett tendenser till riktigt bra spel. Och man trivs att spela på konstgräs som även blir underlaget i denna match. Man kommer spela helt utan press och man kommer säkert bara njuta fullt ut att spela inför ett fullsatt Tele2 Arena.

Jag tror på en match med många målchanser åt båda hållen, där Östersund absolut inte ska underskattas. Jag kommer spela på att det blir Över 2.5 mål i matchen till 2,02 @ Pinnacle Sports.

  •  Match: Hammarby – Östersund
  • Spel: Över 2.5 mål
  • Odds: 2.02 @ Pinnacle Sports
  • Insats: 5/10 Units
  • Spelstopp: 19:00, 4/3

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar