Östersund – IFK Göteborg

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Östersund har gjort en imponerande resa i det svenska seriesystemet. Hypen har blivit så stor kring laget att de numer förväntas bli en kandidat till att vinna Lennart Johanssons pokal och mindre blev den inte efter att Svenska Cupen vunnits. Laget är ganska överskattade, men på Jämtkraft Arenas plastmatta har Östersund visat klassen. Där lyckades man besegra topplaget Norrköping med 1-0.

IFK Göteborg har inledningsvis kryssat i två matcher, vilka kom mot mästarna Malmö och Eskilstuna, samt vunnit mot Sirius med 2-0. Det är såklart ett styrkebesked. Desto värre har själva spelet sett ut och det finns mer att önska. Blåvitt kom inte upp i närheten av önskad standard mot Eskilstuna och jag tror laget får det ganska tufft på den snabba plastmattan i Östersund.

Jag spelar på raka ettan till 2,25 @ betway.

  • Match: Östersund – IFK Göteborg
  • Spel: Östersund (1)
  • Odds: 2,25 @ betway
  • Insats: 1/10
  • Spelstopp: 17:39, 23/4

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar