IFK Göteborg – Östersund

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

IFK Göteborgs säsong har varit jobbig, i negativ bemärkelse, uteblivna resultat och laget innehar just nu sjundeplatsen i Allsvenskan. Enbart hedern och några platser uppåt eller nedåt att spela för i slutskedet. Efter en sämre period har Blåvitt hittat motivationen och vunnit två raka matcher, 4-0 över Sirius och 2-1 över Halmstad. Denna matchen spelas på naturgräs, mot Allsvenskans fullfjädrade konstgräslag.

Östersund må ha mer att spela för under den allsvenska slutspurten, men störs å andra sidan av deras tighta spelschema till följd av Europa League-spelet. Det har ställt till med problem i serien förut och det kan mycket väl fortsätta så. Åskådarna kan iskallt räkna med hejvild rotation från Östersund och även om de har en bra bredd i truppen, är det klart att det tär på kvaliteten i startelvan.

Jag spelar på IFK Göteborg Draw No Bet till 1,77 @ ComeOn.

  • Match: IFK Göteborg – Östersund
  • Spel: IFK Göteborg DnB
  • Odds: 1,77 @ ComeOn
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 15:00, 22/10

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar