Östersund – Hammarby

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Östersunds säsong har varit omtumlande. Klubben har befunnit sig i långvarig kris, något som påverkat dess prestationer, drastiskt. Östersund såg också ut att kunna åka ur Allsvenskan, men chanserna till nytt kontrakt ser dock mycket goda ut. Med fem poäng till nedflyttningzonen, ska det mycket till för att hemmalaget flyttas ned till Superettan. Jämtlänningarna ska möta Hammarby och Göteborg.

Hammarby måste vinna ikväll om de ska ha några chanser till guld. Det är inte mycket som talar för att det blir något annat än vinst. Hammarby har imponerat stort på sistone och har nu sex raka segrar i ligaspelet trots att man stött på riktigt tufft motstånd i fyra av dessa omgångar. Bland annat vann man alltså mot Malmö i senaste omgången med 2-0 efter en riktigt bra genomförd match.

Jag spelar på Hammarby -1,5 mål (Asian Handicap) till 2,05 @ Svenska Spel

  • Match: Östersund – Hammarby
  • Spel: Hammarby -1,5 (AH)
  • Odds: 2,05 @ Svenska Spel
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 17:30, 27/10

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar