Hammarby – Östersund

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Hammarby verkar komma välrustade till den försenade säsongsstarten. Inte finns mycket info, gällande spelarnas fysiska status, då det varit nästintill locket på från träningarna på Årsta. Men såvitt jag förstått ska laget inte dras med några avbräck förutom Simon Sandberg. Jag förväntar mig, att Hammarby i denna efterlängtade matchen, blåser på ordentligt hemma och att deras form är någorlunda bevarad.

Östersund håller jag som ett bottenlag i år. Det vore helt enkelt för otroligt om man skulle orka klara av en hyfsad placering kring mitten eller strax därunder, givet hur föreningen mår. Som bekant var det stor spelarflykt under pågående säsong ifjol där nyckelspelare på nyckelspelare lämnade. Nu har man under vintern blivit av med nya kuggar i form av exempelvis Tom Pettersson och Islamovic.

Jag spelar på raka ettan till 1,36 @ bet365.

  • Match: Hammarby – Östersund
  • Spel: Hammarby (1)
  • Odds: 1,36 @ bet365
  • Units: 8/10
  • Spelstopp: 17:30, 14/6