Sundsvall – Falkenberg

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Toppmöte i Norrland, där Falkenberg vid vinst i stort sett säkrar ett Allsvenskt kontrakt och för Sundsvalls del är seger ett måste. Sundsvall har lite tveksam form medans Falkenberg har vunnit 4 av sina 5 senaste matcher. Falkenbergs FF har imponerat i stora delar av säsongen och leder serien med fyra omgångar kvar. Gulvitt vill ta revansch för hemmaförlusten mot Giffarna, men vet om att det kommer att krävas en stark insats för att så ska bli fallet. Även om Sundsvall har gått knackigt på slutet och inte alls varit sig lika sedan Ålander blev skadad och Skulason flyttade till Danmark har man en bred trupp och en målsättning om att gå till allsvenskan, vilket gör dem till en farlig motståndare.

Serieledande FFF flyger till Sundsvall imorgon, tack vare sponsorer. Det betyder att Falkenberg  får optimala förberedelser på en lång resa och att de kommer att ha massor av energi till matchen. Det är Sundsvall som har all press på sig och vid förlust mot Falkenberg är halläningarna åtta poäng och en överlägsen målskillnad före dem inför de tre sista matcherna.

Spelvärt är dessutom att satsa pengarna på överspelet här. Falkenberg har gjort mycket mål på sina senaste matcher och ser vi totalt har 16 av Falkenbergs 26 matcher gått över 2,5 mål. Sundsvalls hemmamatcher brukar samtidigt ofta gå över linan, hela 9 av 13 matcher har gått över 2,5 mål.

De 5 senaste matcherna:
Sundsvall:1 vinst, 3 oavgjorda, 1 förlust
Falkenberg: 4 vinster och 1 förlust

Läget i Falkenberg:
Dan Keat är på landslagsuppdrag med Nya Zeeland. Felix Johansson tar hans plats i truppen.

Läget i Sundsvall:
GIF Sundsvalls anfallare Pontus Engblom är skadad och en magnetkameraundersökning visar att han missar resten av säsongen. Även Ålander är skadad och Skulason finns inte i truppen efter flytt till Danmark.

  • Match: Sundsvall – Falkenberg
  • Spel: Falkenberg (2)
  • Odds: 3,10 @ bet365
  • Insats: mellan
  • Spelstopp: 19:20

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar