Sundsvall – Öster

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Öster ligger förnärvarande på en 11:e plats i superettan efter ett gäng poängtapp. Östers senaste match mot Värnamo som slutade 2-2, kan sammanfattas som så att Öster startade bra men släppte in Värnamo allt längre in i matchen, och när Malmölånet Fadi kvitterade med knappa tio minuter kvar kom det inte som någon större överraskning. Värnamo hade dessutom chanser som kunde gjort att Öster hade gått poänglösa från Myresjöhus Arena. Noterbart är att Öster hade ledningen med 2-0 efter halvtid och totalt sett har man med en ledning i halvtid tappat den hela 5 gånger. Det är uppenbart att man har svårt att stänga matcherna och ser man till bara första halvlek hade man varit med i toppstriden nu, men smålänningarna har tappat 11 poäng i andra halvlek. Öster har bara på de två senaste matcherna tappat 4 poäng i andra halvlek.

Gif Sundsvall ligger i skrivande stund på tredje plats i superettantabellen. Det är full satsning mot en återkomst till allsvenskan som gäller. Sundsvall lyckades precis som Öster tappa en 2-0 ledning i halvtid mot Hammarby borta på Tele2 Arena. Bajen hade å andra sidan en publik på över 25000 personer som sjöng fram laget när det behövdes som mest. Inför matchen har GIF Sundsvall förstärkt laget med den tidigare Djurgårdsspelaren Sebastian Rajalakso som har gjort 150 matcher i Allsvenskan. Sundsvall är ett skickligt, stabilt och samspelt lag och Öster förlorade mot dem hemma med 0–2. Sam­tidigt tycker jag att Öster är ett fotbollsmässigt lika bra lag som de är. Och formen för Sundsvall är inte den bästa ju nu. Man har tagit 7 poäng på 5 matcher.

Med tanke på hur bra Öster startar sina matcher och att de har problem med att stänga dem, väljer jag att spela Öster DnB (första halvlek). Öster vinner första halvlek och pengarna tillbaka vid oavgjort.

  • Match: Sundsvall – Öster
  • Spel: Öster, Första Halvlek (DnB)
  • Odds: 2,75 @ Unibet
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 18:20, 17/8

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar