Östersund – Bilbao

The following two tabs change content below.
Speltips med analyser från läsarna. Här hittar du speltips från medlemmar, skriv ett speltips du med eller ta del av dagens speltips och analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela artikeln:

Östersund har en superchans på avancemang till slutspelet i Europa League. Laget har dessutom goda chanser till att göra ett bra resultat när Athletic Bilbao besöker Jämtkraft Arena. Trots lagets femteplats i Allsvenskan, har Östersund till en början vunnit Svenska Cupen, sedermera fick jämtlänningarna kvala mot Europa League och skickade ut Galatasaray, Fola Esch och PAOK. Mycket imponerande.

Bilbao är gruppens namnstarkaste lag, en utav Spaniens mest framstående klubbar, bakom klassiska Real Madrid, Barcelona och Atlético Madrid. Trots detta har Bilbao presterat under all möjlig kritik, både i Primera División och Europa League. Oavgjort i bortamötet mot Hertha Berlin kommer de undan med, men att förlora med 0-1 som värd mot Zorya. Fiaskot saknar nästan motstycke.

Jag spelar på 1X (dubbelchans) till 2,02 @ Unibet.

  • Match: Östersund – Bilbao
  • Spel: 1X (dubbelchans)
  • Odds: 2,02 @ Unibet
  • Units: 1/10
  • Spelstopp: 19:00, 19/10

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!