Östersund – Galatasaray

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Östersunds resa i det svenska seriesystemet är både unik och imponerande. Ikväll ska jämtlänningarna debutera i Europa League, eftersom att laget lyckades vinna Svenska Cupen. På Jämtkraft Arena är laget alltid svårslagna, på allsvensk nivå. Nu blir det emellertid annorlunda och sannolikt lite för tufft, mot ett stjärnspäckat lag med stor erfarenhet från Europaspel. Gästerna ska vara stora favoriter här ikväll.

Galatasaray är en av de största och mest anrika klubbarna i Turkiet. De två senaste åren har inte varit alls lyckade, men förra säsongen var åtminstone bättre än det dessförinnan och fjärdeplatsen betyder alltså kval i Europa League. Ett kval som Galatasaray borde klara av utan bekymmer. Hos turkarna finns det spelare som i alla fall nästan kan tituleras vara världsklass. Jag tror på bortaseger.

Jag spelar på raka tvåan till 1,80 @ betway.

  • Match: Östersund – Galatasaray 
  • Spel: Galatasaray (2)
  • Odds: 1,80 @ betway
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 13/7

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!