Östersund – Galatasaray

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Östersunds resa i det svenska seriesystemet är både unik och imponerande. Ikväll ska jämtlänningarna debutera i Europa League, eftersom att laget lyckades vinna Svenska Cupen. På Jämtkraft Arena är laget alltid svårslagna, på allsvensk nivå. Nu blir det emellertid annorlunda och sannolikt lite för tufft, mot ett stjärnspäckat lag med stor erfarenhet från Europaspel. Gästerna ska vara stora favoriter här ikväll.

Galatasaray är en av de största och mest anrika klubbarna i Turkiet. De två senaste åren har inte varit alls lyckade, men förra säsongen var åtminstone bättre än det dessförinnan och fjärdeplatsen betyder alltså kval i Europa League. Ett kval som Galatasaray borde klara av utan bekymmer. Hos turkarna finns det spelare som i alla fall nästan kan tituleras vara världsklass. Jag tror på bortaseger.

Jag spelar på raka tvåan till 1,80 @ betway.

  • Match: Östersund – Galatasaray 
  • Spel: Galatasaray (2)
  • Odds: 1,80 @ betway
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 13/7

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar