Östersund – Zorya

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Östersunds chanser att avancera till Europa League-slutspelet för första gången är väldigt stora. Laget ska vara favoriter på förhand och utöver detta spelar de också hemma på Jämtkraft Arena som varit en mardrömsplats för alla de ÖFK har ställts emot i årets Europaspel, kvalet och gruppspelet. Laget har vunnit mot Galatasaray och Hertha Berlin exempelvis. Senaste hemmamatchen mot Bilbao slutade lika.

Zorya innehar sjätteplatsen i den ukrainska förstadivisionen. Laget ansågs, liksom Östersund, ha relativt liten chans på slutspelet, men är faktiskt tvåa i gruppspelet. Gruppspelspremiären spelades just mellan Zorya och Östersund, då i Ukraina, och den matchen vann svenskarna med 2-0. Östersund kommer gå till Europa League-slutspelet vid seger ikväll. Nu spelar man hemma och förutsättningarna är goda.

Jag spelar på raka ettan till 1,87 @ betsafe.

  • Match: Östersund – Zorya
  • Spel: Östersund (1)
  • Odds: 1,87 @ betsafe
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 23/11

SpelbolagBonusLänk
betsafe12000 krSpela här!