Östersund – Zorya

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Östersunds chanser att avancera till Europa League-slutspelet för första gången är väldigt stora. Laget ska vara favoriter på förhand och utöver detta spelar de också hemma på Jämtkraft Arena som varit en mardrömsplats för alla de ÖFK har ställts emot i årets Europaspel, kvalet och gruppspelet. Laget har vunnit mot Galatasaray och Hertha Berlin exempelvis. Senaste hemmamatchen mot Bilbao slutade lika.

Zorya innehar sjätteplatsen i den ukrainska förstadivisionen. Laget ansågs, liksom Östersund, ha relativt liten chans på slutspelet, men är faktiskt tvåa i gruppspelet. Gruppspelspremiären spelades just mellan Zorya och Östersund, då i Ukraina, och den matchen vann svenskarna med 2-0. Östersund kommer gå till Europa League-slutspelet vid seger ikväll. Nu spelar man hemma och förutsättningarna är goda.

Jag spelar på raka ettan till 1,87 @ betsafe.

  • Match: Östersund – Zorya
  • Spel: Östersund (1)
  • Odds: 1,87 @ betsafe
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 23/11

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar