Man United – Zorya

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Manchester Uniteds fokus på Europa League är relativt lågt. Laget satsar mer eller mindre allt på Premier League, men det är knappast så att brödelvor kommer att skickas ut från ”röda djävlarna”. Samtidigt är det en möjlighet att låta spelare strax utanför startelvan få chansen. Anfallsstjärnan Zlatan Ibrahimovic lämnas utanför truppen. Även Anthony Matrial är osäker och anfallsmässigt kommer spelarna att saknas i truppen utan tvivel.

Zorya är en klubb som ännu inte förmått att utmana den absoluta toppen i landet, men löste en hedervärd fjärdeplats i fjol. Nio matcher in i årets seriespel ser det extremt lovande ut, laget parkerar på andraplatsen. Mot Fenerbahce var det framförallt försvarsspelet som lovade en del. Trots lite boll höll man på att lämna planen som vinnare, men släppte in en boll på stopptid.

Jag spelar under 3,0 mål (Asian Handicap) till 2,00 @ bet365.

  • Match: Man United – Zorya
  • Speltips: Under 3,0 mål (AH)
  • Odds: 2,00 @ bet365
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 21:05, 29/9

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar