Man United – Feyenoord

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Manchester United satsar på Premier League och att Europa League inte är lagets största prioritet är ingen hemlighet. Om slutspelet skulle missas vore det ett fiasko av den större modellen. United behöver en trea i kvällens match medan en förlust skulle vara förödande. Senast laget var på besök i Holland slutade matchen med en 1-0-förlust.

Feyenoord står högst upp på kullen i den holländska serien, man har bara förlorat en av 13 matcher. Feyenoord succé beror till stor del på försvarsspelet. De har fått ihop kollektivet på ett utmärkt sätt, ser oerhört stabila ut. Endast sju mål är insläppta på 13 matcher i Eredivisie och i Europa League är def bara två på fyra matcher.

Jag spelar på under 2,75 mål (Asian Handicap) till 1,93 @ Unibet.

  • Match: Man United – Feyenoord
  • Speltips: Under 2,75 mål (AH)
  • Odds: 1,93 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 21:05, 24/11

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar