Feyenoord – Roda

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Feyernoord innehar femteplatsen i Eredivisie. Laget tillhör en av säsongens största besvikelser och som regerande mästare är de närmast avräknade från titelstriden. På sistone har Feyernoord dock bevisat vilka kvalitéer de besitter. Veckans cupspel avancerade de ifrån, innan dess spöades Sparta Rotterdam med förkrossande 7-0 på bortplan. Sex av de sju senaste matcherna har slutat med seger.

Roda hittas i den absoluta botten av serien, vilket är allt annat än chockerande. Under fjolåret blev laget nästjumbo och överlevde med nöd och näppe via kval. Nu är gästerna till och med sist, enbart tre av 17 matcher har vunnits men säker mark är inom räckhåll. Tight i bottenstriden. Med knappa 1-0 passerade Roda tredjedivisionsklubben VVSB i cupen senast och innan dess hade det blivit två raka förluster.

Jag spelar på Feyernoord -2,5 mål (Asian Handicap) till 2,04 @ Unibet.

  • Match: Feyernoord – Roda
  • Spel: Feyernoord -2,5 (AH)
  • Odds: 2,04 @ Unibet
  • Units: 1/10
  • Spelstopp: 16:45, 24/12

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar