Millwall – Bradford

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Millwall slutade på fjärdeplatsen i League One och har redan nu ena foten i playoffinalen till Championship efter att ha vunnit med 3-1 på Valley Parade mot Bradford, efter en sprudlande första halvlek. I andra halvlek hölls försvarsspelet ihop väl när motståndarna pushade upp positionerna. Millwall var suveräna under slutspurten av serien och stod upp väl i den inledande fajten. James Hanson är tveksam för spel, men det mesta verkar tyda på att han kan medverka.

Bradford ska försöka hämta in två mål efter den snöpliga 1-3-förlusten i första matchen. En extremt tuff uppgift. Hur som helst måste laget sätta i växeln direkt. Det öppnar upp möjligheterna för mål markant. Ytor kommer uppstå, åt båda håll. Jag räknar med att Millwall kommer kunna ställa om starkt och kommer deras anfallsspel vara i närheten av så bra som i den första matchen kan man nog räka med att målen kommer trilla in.

  • Match: Millwall – Bradford
  • Spel: Över 2,25 mål (AH)
  • Odds: 1,90 @ bet365
  • Insats: 3/10 Units
  • Spelstopp: 20:45, 20/5

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar