Millwall – Watford

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Millwall befinner sig i bottenträsket, vi finner dem på en 23:e plats, vilket innebär en nedflyttningsplats och man har 7 poäng upp till säker mark. Senast kommer man från en väl behövlig hemmaseger mot Charlton med 2-1, annars har det inte sett något vidare ut på slutet. På de senaste 10 matcherna har man förlorat 6 stycken, spelat oavgjort 3 och vunnit nu den senaste. Millwall har spelat betydligt bättre på bortaplan än hemma på The New Den, faktum är att det är därför man hamnat så långt ner i tabellen.

Watford befinner sig i toppen och ligger för närvarande på en tredjeplats, vilket innebär kval till Premier League. Man har lika många poäng, men sämre målskillnad än Norwich som ligger på andraplats, vilka har en direktplats till Premier League. Även Watford kommer från en seger på hemmaplan med 2-0 mot Middlesborough. Man har tillskillnad från Millwall spelat bra på slutet. Man har tagit 6 stycken vinster, spelat 2 stycken oavgjorda och förlorat två stycken.

Om Watford ska knipa en av direktplatserna till PL och ha häng på Norwich, bör man vinna idag. Jag spelar därför den raka tvåan till 1,95 @ bet365.

  • Match: Millwall – Watford
  • Spel: Watford (2)
  • Odds: 1,95 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 16:00, 11/4