Watford – Brighton

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

En jämn match att vänta och trots att Watford är favoriter så tycker jag att Brighton bör ses med god chans till vinst idag. Watford har haft problem på hemmaplan och Brighton har spelat betydligt bättre senaste tiden. Dock väljer jag att gardera i denna match och har hittat ett riktigt bra spel.

Watford tappade 2-0 till 4-2 i senaste matchen när man föll mot Nottingham borta. Laget har haft en tung period och ligger nu på en 16:e plats i tabellen med sex poäng tillgodo ner till strecket. Man har nu 1-2-2 på dom fem senaste och senaste vinsten kom hemma mot Millwall strax efter jul. Watford som har ny tränare få ge sig till tåls att det tar tid för en ny coach att komma till rätta med saker och ting i laget innan det ger några resultat. 4-3-6 hemma denna säsong få väl ses som något blekt och man har endast en vinst på dom senaste åtta försöken, 17/16 i mål hemma. Watford saknar fortsatt mittfältaren Almen Abdi, man väntar på klartecken för nyförvärvet Daniel Tozser som måste få allt godkänt innan han kan börja spela för laget. Frågetecken har man för Iriney och Lewis McGugan som förväntas testas sent, Essaid Belkalem saknas också på grund av skada.

Brighton har en bra period bakom sig och har endast en förlust på på dom fem senaste med 2-2-1. Man ligger på en 9:e plats i tabellen och siktet är inställt på play-off vilket inte är en omöjlighet då det är jämt kring dom sista platserna. Man har spelat helt ok på bortaplan denna säsong och tagit poäng i många matcher, 5-5-4 totalt och 11/10 i mål vilket inte är mycket vare sig framåt eller bakåt. I senaste matchen gjorde man en riktigt bra insats borta mot Burnley när man fick 0-0. Will Buckley saknas, det gör också Will Hoskins och Craig Mackail-Smith.

Watford är knappa favoriter i denna match i kraft av hemmaplan, för dagen tycker jag nog ändå att Brighton får ses som det bättre laget och dessutom talar Watfords hemmaform emot. Jag tror dock att det kan komma att bli en jämn match och en uddamåls vinst och målsnålt är inte omöjligt. Är det något lag som ska vinna detta så är det Brighton, gör man 1-0 tror jag att det kan räcka hela vägen. Dock är ett oavgjort resultat inte omöjligt och jag spelat därför Brighton +0.25.

  • Match: Watford – Brighton
  • Spel: Brighton +0.25
  • Odds: 1.77 @ Bet365
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 2/2 16:00

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar