Huddersfield – Brighton

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Huddersfield placerar sig på femteplatsen, alltså i playoffområdet. Ikväll har laget möjlighet att åtminstone få stanna där och chansen att flexa musklerna och spurta ifrån lagen underifrån. Laget är ganska underskattat och med deras nyförvärv bör de tillhöra toppen. Man har en bra form, speciellt på hemmaplan. Bara en av de 11 senaste matcherna har förlorats. Förlusten kom borta mot Sheffield Wednesday. Hemmastatistiken är 9-2-2, vilket såklart är imponerande.

Brighton har varit väldigt starka denna säsongen. Det är en skräll att laget hittas ovanför Newcastle i tabellen. Laget är etta, men konkurrensen underifrån är hård, så det handlar om att hålla standarden uppe. Gästerna har inte varit fullt så briljanta som de brukar på sistone. Exempelvis har två raka bortamatcher förlorats, varav en i FA-cupen. Nu höjs nivån ytterligare.

Jag spelar på Huddersfield +0 (Asian Handicap) till 1,95 @ bet365.

  • Match: Huddersfield – Brighton
  • Speltips: Huddersfield +0 (AH)
  • Odds: 1,95 @ bet365
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 2/2

SpelbolagBonusLänk
Bet36521000 krSpela här!