Liverpool – Huddersfield

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Liverpool står inför en ödesperiod framöver, där vinsterna måste börja plockas in, annars kan klubben glömma en potentiell strid om Champions League-platserna. Titeln, den värderar alla med fötterna på jorden, vara borta. Att förlora borta mot Tottenham är förståligt, men att laget efter nio matcher, bara har tagit 13 poäng och därmed innehar niondeplatsen i tabellen är ganska dåligt.

Huddersfield har varit överraskande bra hittills och sist stod de för årets i särklass bästa insats, en 2-1-seger mot Manchester United. Detta satte stopp för en sämre period. Räkna med att självförtroendet är uppskruvat. Gästernas skadelista består av Kasey Palmer, Collin Quaner, Michael Hefele, Philip Billing och eventuellt Elias Kachunga. Mest anmärkningsvärt är dock hemmalagets skada på Sadio Mané.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 2,15 @ William Hill.

  • Match: Liverpool – Huddersfield
  • Spel: BLGM
  • Odds: 2,15 @ William Hill
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 16:00, 28/10

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar