Man City – Liverpool

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Manchester City har inte imponerat i samma omfattning som ”Blues” brukar göra. Laget har emellertid plockat poäng i samtliga matcher, trots det mindre kraftfulla spelet. Vinsterna har kommit mot Brighton respektive Bournemouth. Lagets kryss plockades hemma mot Everton. De är stora favoriter till att vinna Premier league den här säsongen, men har mycket att bevisa. Dagens hemmalag kommer få det tufft.

Liverpool inledde seriespelet med att tappa poäng borta mot Watford, efter ett insläppt mål på övertid, och den stora snackisen var hur de defensiva fasta situationerna skulle hanteras. Efter detta besegrades Crystal Palace och nu senast vann man hemma mot Arsenal med 4-0. Liverpool brukar vanligtvis steppa upp i samband med att nivån på motståndet skruvas upp. Laget kan bli mycket farliga framöver.

Jag spelar på Liverpool +0,5 mål (Asian Handicap) till 2,04 @ bet365.

  • Match: Man City – Liverpool
  • Spel: Liverpool +0,5 mål (AH)
  • Odds: 2,04 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 13:30, 9/9

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar