Liverpool – Arsenal

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Liverpool är numera femma i Premier League efter många poängtapp under den sista tiden. Man föll med 1-3 borta mot Leicester i början av veckan och är därmed tillbaka på förlustspåret efter att ha besegrat Tottenham dessförinnan. Laget har bara en vinst på de sju senaste matcherna, med cupen inräknad. Jag tror att man kommer vara otroligt revanschsugna i kvällens match.

Arsenal befinner sig på fjärdeplatsen, en pinne ovanför Liverpool. De gick förvisso vidare i FA-cupen efter att ha vunnit över Sutton United med 2-0, helt utan att imponera. Innan dess 1-5 i baken mot Bayern München i CL-slutspelet. Kritiken haglar verkligen mot Arsené Wenger och hans mannar! Senast Arsenal mötte Liverpool blev det torsk med 3-4 på Emirates Stadium.

Jag spelar på raka ettan till 2,15 @ Unibet.

  • Match: Liverpool – Arsenal
  • Speltips: Liverpool (1)
  • Odds: 2,15 @ Unibet
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 18:30, 4/3

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar