Arsenal – Hull City

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Arsenal har första mötet mot Barcelona i Champions League på schemat och fem dagar efter det en betydelsefull seriebatalj mot Manchester United. Det kommer roteras i båda lagen, men lär förstås bli en del mer i Arsenal. Ser vi till den lättnade skadesituationen, ser det ut som att de offensiva pjäserna Theo Walcott och Danny Welbeck, som båda gjorde mål senast mot Leicester, kommer få starta. Kvalitetsspelare och formen verkar ju finnas där.

Hull är precis som Arsenal är mitt i en toppstrid, fast i Championship; inom loppet av mindre än en vecka efter denna match står de inför två brutalt viktiga toppmatcher. Hull är inte ofarliga framåt och det finns en god möjlighet att toppstrikern Abel Hernández, 16 mål i Championship, startar. Lite tunt om så inte blir fallet.

Jag tror vi får se en målrik match och spelar på över 2,5 mål i matchen till 1,95 @ bet365.

  • Match: Arsenal – Hull
  • Speltips: Över 2,5 mål
  • Odds: 1,95 @ bet365
  • Insats: 4/10 units
  • Spelstopp: 20/2, 13:45

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar