Man United – Hull City

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Vi håller oss kvar på de brittiska öarna och England där Premier League-fotbollen i vanlig ordning är i full gång, här med fokus på det som komma skall iManchester och Old Trafford där United ska ta emot Hull City. Hemmalaget börjar få ordning på sitt spel där man är mer kontinuerligt med sin poängskörd där man kommer från en fin framgång på bortaplan medan gästerna har börjat dala något efter en bra start. Trots det, även om man kanske får resa hemåt utan några poäng, så tror jag nödvändigtvis inte att man behöver gå av banan tomhänt efter 90 minuters spel.

Manchester United övertygar inte fullt ut alla gånger, men likväl är man svårslaget i dagsläget och klättringen uppåt i tabellen har påbörjats. Trots att man inte har spelat in mer än 19 poäng (av 36 möjliga) så räcker det i nuläget för att tillhöra topp-4, vilket kan placera laget i en återkomst tillChampions League om man skulle räcka hela vägen. Det får dock alltjämt ses som ett projekt och långsiktigt arbete för Louis van Gaal och hans manskap i detta ”nya United” där ett antal komponenter väntar på att hitta sin fulla potential. Rent resultatmässigt går man någorlunda starkt för tillfället där man endast har förlorat en (borta mot City i Manchester-derbyt) av de 7 senaste matcherna och förra helgen inkasserades en värdefull fullpoängare i en på förhand relativt svår bortamatch mot Arsenal. Man skapade inte alltför mycket framåt, men två avslut på mål räckte till en 2-1 seger. Kanske säsongens absolut starkaste försvarsinsats sett till förutsättningarna för det är i första hand här man har haft sina främsta frågetecken. I anfallsväg har man, på pappret, ett flertal alternativ i form av vassa poängspelare, men på egen planhalva har bristerna varit desto större även om man har lyckats städa undan några av de enkla målen som man släppte till under inledningen av säsongen. Hemmalaget har alltjämt ett antal givna startspelare i försvarslinjen frånvarande. Phil Jones, Jonny Evans, Luke Shaw och Rafael är alltjämt otillgängliga för spel medan Marcos Rojo står som ett högst tveksamt frågetecken. Även Daley Blind står utanför truppen medan Falcao eventuellt kan vara tillbaka.

Hull fick en någorlunda positiv start på säsongen där managern Steve Bruce, som var med om att föra fjolårets nykomling till en FA-cupfinal förra säsongen, fick se sitt lag vara relativt effektivt i sitt anfallsspel där man levererade en skaplig målskörd inledningsvis – något som inte direkt var ”Tigers” varumärke under fjolåret. Produktionen har dock stagnerat, likväl så har segrarna uteblivit. Man är nu uppe i 5 ligamatcher i följd utan en fullpoängare där man även har nollats i 3 av dessa matcher efter att ha gjort mål i de 8 inledande ligaomgångarna, vilket är ett skapligt facit för ett lag som Hull. Anser dock att insatsen senast i hemmamötet med Tottenham var ett steg i rätt riktning där man var det bättre laget i 50 minuter , med en ledning som kunde och borde ha varit större än 1-0, tills man fick en man utvisad. Detta placerar laget strax ovanför nedflyttningsstrecket, även om jag i sin helhet anser att man har gett sken av ett stabilare intryck än majoriteten av lagen man har i närheten av sig i tabellen. Positivt till den här matchen, utöver att man har stått upp väl mot både Arsenal och Liverpool utanför KC Stadium, är att man nu återigen har Mohamed Diamé tillgänglig för spel. Ett plus för gästernas anfallsspel med sin tyngd och sina djupledslöpningar där han är ett bra komplement till Nikica Jelavic. Bortalaget får däremot klara sig utan Abel Hernandez av personliga skäl. Gaston Ramirez är avstängd medan Robert Snodgrass är långtidsskadad sedan tidigare.

Hemmalaget kommer troligtvis, återigen, ställa upp med en trebackslinje med Smalling, McNair ochBlackett. Rent individuellt är det ingenting motståndet fruktar, direkt. United var tydliga i sin spelidé senast där man placerade sig långt ner i banan i sina utgångspositioner i något som tydligen blev en passande uppgift. Trots det släppte man till 21 avslut, och även om bortalaget inte kommer vara i närheten av den summan så kan det fortfarande vara tillräckligt där hemmalaget kommer kliva högre upp i banan och backlinjen kommer troligtvis inte få samma disciplinerade stöd över 90 minuter nu som senast. Jag anser alltjämt att oddsen på motstånd likt bortalaget att åtminstone göra ett mål på Old Trafford kan vara tilltalande. Bortalaget har nog förtjänat mer än det man har fått ut på slutet där man har farliga spelare att tillgå inne i boxen samtidigt som man kommer kunna hota via fasta situationer där man är vasst i luftrummet. United har, alltjämt, inte lyckats hålla nollan intakt i mer än 3 av totalt 13 tävlingsmatcher under den här säsongen, vilket jag inte tycker är alltför märkvärdigt. Medelinsatsen spelas på Hull att stå för minst ett mål i matchen.

  • Match: Manchester United – Hull
  • Spel: Bortalaget över 0,5 mål
  • Odds: 1,86 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 16.00 29/11

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar