Hull City – QPR

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

En ny Premier League-omgång knackar på dörren efter en spelledig helg där vi bland annat kan hitta en nedflyttningsstrid på KC Stadium där Hull tar emot QPR.

Hull har nu, via två goda resultat i ryggen, spelat sig till rätt sida om nedflyttningsstrecket där man nu är en poäng upp på dagens motstånd samt närmsta lag nedanför. Aston Villa besegrades i en sexpoängsmatch inför helgens uppehåll pga cupspel och innan dess tog man en väldigt stark poäng borta mot Manchester City. Hemmalaget har nu äntligen börjat få utdelning framåt då man hade enorma svårigheter med det innan dess. Inför februari hade man nollats i 8 av sina 10 föregående tävlingsmatcher. Hemmalaget stryker Mohamed Diame, James Chester, Liam Rosenior samt långtidsskadade Robert Snodgrass sedan tidigare.

QPR hade också spelledigt den senaste helgen och lyckades, likt motståndet, klättra upp på rätt sida om nedflyttningsstrecket även om avståndet inte är större än på ett par bollars målskillnad. Detta via säsongens absolut första bortapoäng som spelades in i Sunderland, en ytterst värdefull 2-0 seger efter 11 raka förluster utanför Loftus Road.  Bortalaget återfår Charlie Austin efter skada, vilket är ett stort plus, däremot faller Leroy Fer bort. Ett avbräck på mittfältet. Även Richard Dunne, Mauricio Isla och Nedum Onuoha stryks, så även långtidsskadade Alejandro Faurlin. Frågetecken på tidigare skadade Sandro Ranierisom eventuellt kan vara tillbaka i spel.

Även här gillar jag bortalagets möjligheter där man borde kunna försvara sig väl mot den här typen av motstånd samt skapa tillräckligt för att få med sig något härifrån. Jag har svårt att köpa Hull, med i snitt en poäng/hemmamatch där man inte kan bortse från att man stundtals har varit uddlöst framåt, som favorit till 2,0 oavsett Premier League-motstånd.

Halvgarderingen/dubbelchansen (asian handicap +0,5) på QPR spelas med medel.

  • Match: Hull – QPR
  • Spel: QPR +0,5
  • Odds: 1,85 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 21/2

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar