Hull tog en väldigt värdefull fullpoängare i helgen borta mot Crystal Palace och det placerar Tigers på rätt sida om strecket, och även om det var den första segern efter att ha misslyckats i 6 raka matcher så har man (undantaget Swansea borta) presterat relativt okej från mars månad och framåt. Man lyckades stundtals störa och stänga ner Southampton på bortaplan och man förtjänade minst en poäng från hemmamötet med Chelsea strax innan det där Steve Bruces manskap, i nuläget, ger ett stabilare intryck än minst 3 lag i serien. Defensiven fungerat någorlunda väl där man kan spela disciplinerat mot topplagen där man utgår från 3 mittbackar.

Liverpool var som bekant oerhört svårslaget under en period där man gick 13 ligamatcher i följd utan förlust. På slutet har man dock presterat sämre. Förlusten i semifinalen i FA-cupen mot Aston Villa följdes upp med 0-0 borta mot West Bromwich och därmed har bortalaget endast lyckats vinna 2 (ett lamslaget Newcastle samt Championship-laget Blackburn) av sina 6 senaste ligamatcher. Den här säsongen har Liverpool snittat ca 1,42 mål/ligamatch, att jämföra med fjolåret där man låg på ett snitt på 2,65 gjorda mål per ligamatch. Bortalaget kommer till spel utan Daniel Sturridge, Mamadou Sakho, Lucas Leiva och Alberto Moreno.

Det här är en nyckelmatch för Tigers som även har Arsenal och Manchester United kvar att möta nästa månad. Hull vann här i fjol och spelade 0-0 borta på Anfield i höstas. Halvgarderingen på Tigers testas med en låg insats.

  • Match: Hull – Liverpool
  • Spel: Hull +0,5 
  • Odds: 1,90 @ bet365
  • Units: 2,5/10
  • Spelstopp: 20.45 28/4

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!