Hull – Newcastle

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Hull City har i en position som nykomlingar stått för en fullt godkänd säsong under Steve Bruces ledning, men trots det är avståndet ner till nedflyttningsstrecket inte större än 6 poäng i den täta, undre halvan av tabellen. Något som till stor del får tillskrivas den svaga inledningen av det nya året där man förlorade 4 matcher i följd i ligaspelet, man har dock höjt sig på nytt utöver att man avancerade till kvartsfinal i FA-cupen nu under veckan. Förra helgen utklassade man Cardiff på bortaplan, där man annars brukar ha sådana svårigheter på resande fot. Viktigt att man kan få med sig dessa poäng till hemmabanan där man traditionellt sett anses vara betydligt mer stabilt. Nyförvärven Nikica Jelavic (Everton) och Shane Long (West Brom) har blivit en injektion omgående på topp och producerat sina mål i god takt, och dessa herrar kommer troligtvis fortsätta att tillföra fler poäng på kontot. Dessa enklare mål inne i boxen var det som saknades inledningsvis där det kollektiva försvarsspelet har varit relativt välfungerande i överlag där man bland annat har hållit nollan intakt i hälften av hemmamatcherna hittills. Paul McShane och Robbie Brady saknas sedan tidigare för ”Tigers”.

Newcastle lyckades till slut, efter en rad bedrövelser, besegra Aston Villa efter att Loic Remy prickat in matchens enda mål i den 92:a matchminuten. Även om laget placerar sig tryggt i mittenskiktet, egentligen utan att ha någon placering att slåss för varken uppåt eller nedåt i tabellen, har man sviktat enormt rent spelmässigt där man inte känner igen laget som gick 7-1-1 i ligaspelet från november till december. Desto tyngre har det gått sedan dess där man endast hade vunnit en av de 8 föregående matcherna (inför Aston Villa) och än mer anmärkningsvärt att vinstmålet senast var lagets första på ca 470 minuter. Managern Alan Pardew har haft viss huvudbry över skadeproblem, som visserligen har lättat avsevärt på slutet där exempelvis den tidigare nämnde Remy är tillbaka efter avstängning, samtidigt som spelmotorn Yohan Cabaye såldes och förlorades till PSG för dryga månaden sedan. Bortalaget kommer till spel utan Hatem Ben Arfa och Davide Santon medan Gabriel Obertan och Ryan Taylor, som bekant, har räknats bort sedan tidigare.

Jag hade nog förväntat mig att hemmalagets favoritskap skulle ha varit lite större inför den här matchen. Hull är inte alltför spektakulärt men man sköter allt som oftast grunderna relativt väl där man i första hand är svåra och tunga att ha att göra med här på KC Stadium. Intåget av tidigare nämnda, nya anfallsparet med Jelavic och Long är väl i princip det som har saknats för att laget ska kunna hänga kvar runt omkring dessa placeringar i tabellen. Medan hemmalaget har stärkt sitt bygge har gästerna försvagats där man märker av tvåvägsspelaren Cabayes frånvaro. Newcastle har i nuläget desto fler luckor i sitt spel, framförallt målskyttet, vilket har varit en starkt bidragande orsak till den senaste tidens svaga resultat. Anmärkningsvärt att man har misslyckats med att göra mål i 7 av sina 9 senaste ligamatcher och jag tror inte att man kommer få något gratis härifrån. Ser man även till bortalagets svårigheter på motståndarnas planhalva så gillar jag ”draw no bet”-spelet på Tigers.

  • Match: Hull – Newcastle
  • Spel: Hull (spel utan oavgjort)
  • Odds: 1,70 @ Ladbrokes
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 16.00 1/3

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar