Hull – Sunderland

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Hull förlorade nu senast borta mot Stoke med 0-1 efter ett sent baklängesmål. På bortaplan har spelet inte fungerat felfritt, men på hemmaplan har det sett desto bättre ut. De två senaste matcherna på KC Stadium har slutat med seger och nio av 12 möjliga poäng har inkasserats under 2015.

Sunderland  förlorade nu senast mot Man United med 0-2 och inför dagens match kommer man till spel med fem raka matcher utan vinst (0-2-3) och har stått för flera katastrofala prestationer, bla. 0-2-förlusten hemma mot QPR, som där plockade deras första poäng på bortaplan under säsongen. Man har dessutom blivit nollade i de 4 senaste matcherna.

Hull har hemmaplan och bra hemmaform medan Sunderland visat svag form på bortaplan på slutet. Hull vann motsvarande möte förra säsongen med 1-0 och man vann även lagens första möte lagen emellan den här säsongen då man bortaslog Sunderland med 3-1 annandag jul. Mitt spel blir raka ettan till 2,21 @ Comeon med medel insats.

  • Match: Hull – Sunderland
  • Spel: Hull (1)
  • Odds: 2,21 @ ComeOn
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20.45, 3/3

SpelbolagBonusLänk
comeon13000 kr
Spela här!