Derby – Hull City

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Derby har på sina inledande fem matcher i ligaspelet plockat sju poäng och har två tunga förluster mot Wolverhampton respektive Sheffield United som svider. Känns inte som att organisationen fungerar helt felfritt. Laget har exempelvis plockat två nollor hittills. Derby har dock producerat mål och nätat i fyra av deras fem spelade matcher. Maikel Kieftenbeld, lagets nyförvärv från Birmingham, förväntas starta.

Hull City har samma poängskörd som hemmalaget, sju inspelade poäng, men har spelat ännu målrikare matcher. 12 gjorda mål framåt vittnar om att det finns kvalité i laget. Det finns också en tydlig idé om att spela en offensivt inriktad fotboll, något som kostat både en del baklängesmål och en del poäng. Även fall det är bortaplan som gäller tror jag på samma offensiva inställning i matchen mot Derby.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 1,91 @ William Hill.

  • Match: Derby – Hull City
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1,91 @ William Hill
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 20:45, 8/9

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar