Derby – Birmingham

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Derby har skjutsats uppåt i tabellen under de senaste månaderna och står med stärkt moral. Steve McClaren kom in som en vitamininjektion på tränarposten och nu står formraden i fantastiska 7-1-0. Krysset kom senast, efter en tuff bortamatch mot Fulham. Alltjämt en bra prestation.

Birmingham har droppat i tabellen på sistone och placeras på elfteplatsen i tabellen. Emellertid skiljer endast två poäng upp till just Derby. Laget har hamnat i en nedåtpekande formkurva. Tre av de fyra senaste matcherna har slutat upp i förluster och nu senast blev det en 1-2-torsk hemma över Brighton.

Jag spelar på Derby -0,75 mål (Asian Handicap) till 1,93 @ bet365.

  • Match: Derby – Birmingham
  • Speltips: Derby -0,75 (AH)
  • Odds: 1,93 @ bet365
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 16:00, 27/12

SpelbolagBonusLänk
Bet36521000 krSpela här!