Birmingham – QPR

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Birmingham har det tungt och har endast två vinster på hemmaplan denna säsong, formen är vikande och dessutom har det stormat kring lagets ägare senaste tiden. QPR har inte den bästa formen dom heller och Redknapps grabbar behöver hitta tillbaka och börja vinna. Bättre läge än så här får man inte och tre friska pinnar kan bli verklighet i denna match för QPR.

Birmingham förlorade mot Ipswich i senaste matchen med 1-0 borta, man presterade inte mycket och har inte mycket att komma med framåt i matchen. Man har inför denna match 9 poäng ner till strecket från sin 17:e plats så att andas ut kan man knappast göra än då man behöver ett par vinster till för att säkra upp neråt. Formen överlag har inte varit den bästa senaste veckorna och att det stormat utanför planen kring laget göra det hela inte direkt bättre. Lagets ägare har dömts skyldig till penningtvätt av en domstol i Hong Kong. Hemma denna säsong har man spelat 2-7-7 med 20/21 i mål vilket inte duger när man spelar i Championship. Man saknar ett par viktiga spelare i denna match vilket inte för saken bättre, Neal Eardley, Matt Green och Akwasi Asante är borta, saknas gör också Mitch Hancox. Redknapp och QPR kan ta tre poäng i denna match.

QPR fortsätter att gå tungt i ligan och laget har nu ingen vinst sedan i januari, i senaste matchen fick man med sig en poäng efter 1-1 hemma mot Leeds. Laget har under en längre tid dragits med mycket skador vilket förklarar en del av problematiken för laget. I tabellen ligger man på en 4:e plats 9 poäng upp till direktuppflyttning vilket innebär 2:a platsen som Burnley just nu har, dock har QPR en match mindre spelad. 0-2-3 på dom fem senaste och borta denna säsong har man 5-5-5 med 13/13 i mål och det är inga lysande siffror. Charlie Austin, Alejandro Faurlin, Matt Phillips, Danny Simpson, Niko Kranjcar och Andrew Johnson saknas.

Redknapp måste få till en vändning för sitt QPR snart och idag har man fått ett riktigt bra tillfälle att ta en efterlängtad seger och tre mycket viktiga poäng. Trots att QPR presterat så dåligt som man trots allt gjort senaste tiden är man ändå betydligt bättre än dagens motståndare. Birmingham har varit riktigt usla hemma denna säsong och lär så nog fortsätta vara resten av säsongen, man saknas dessutom ett par viktiga spelare till denna match och har inte den bredd som QPR har att ta av. Bättre läge än så här att hitta tillbaka igen får inte QPR och här gäller det att ta vara på alla tillfällen och se till att sätta dom. Jag tror att man för just det och tre poäng till QPR spelas.

  • Match: Birmingham – QPR
  • Spel: QPR (2)
  • Odds: 2.45 @ Bet365
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 8/3 16:00

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

1 Kommentar

  1. Dimpa skriver:

    Vilket pangodds, jag ryggar garanterat! =)

Lämna ett svar