Birmingham – QPR

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Birmingham hittas precis ovanför de negativa kvalplatserna i Championship. Detta förklaras i att laget fortfarande är segerlösa efter fem spelade matcher. Nämnvärt är emellertid att Birmingham, har haft väldigt mycket stolpe ut under inledningen. Bland annat spelade man ut Swansea (0–0) och var bättre än Middlesbrough (0–1), tappade i 90+4 mot Norwich. Senast tappade Blues 2-0 till 2-2 mot Nottingham.

Queen Park Rangers 
började som förväntat uselt med 4 raka förluster. För två veckor sedan vann West Bromwich med 7–1
. Sedan dess har man dock värvat in två toppar från Premier Leagues bänk, Tomer Hemed och Nahki Wells. De vann också senast, en jämn match med 1–0 hemma mot Wigan. Därmed är man inte lika desperat och känslan är att truppen nu litar väldigt mycket på deras nya spelare.

Jag spelar på raka ettan till 1,98 @ NordicBet.

  • Match: Birmingham – QPR
  • Spel: Birmingham (1)
  • Odds: 1,98 @ NordicBet
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 16:00, 9/1

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar