Burton – Birmingham

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Burton har spelat tre matcher, inte plockat några poäng och innehar sistaplatsen i Championship. Det mesta talar för att laget kommer kriga i bottenstriden. Delvis med anledning av deras spelarmaterial. Dessutom var ”Brewers”, redan i fjol nära att trilla ur andradivisionen. Det kommer krävas ett intensivt arbete från Burton. Hemmalaget kommer till spel utan Hope Akpan och troligtvis Stephen Warnock.

Birmingham, som även de var på vippen att trilla ur serien förra året, har skrapat ihop till fyra pinnar via en vinst, ett kryss och en förlust. På pappret ser det bättre ut, men spelet har inte varit lika positivt. Den prestation som Birmingham stod för när de fick besök av Bolton Wanderers senast var rentav urusel. Trots detta kryssade laget och nu åker Birmingham till Pirelli Stadium för att få med sig poäng.

Jag spelar på Birmingam Draw No Bet till 1,80 @ William Hill.

  • Match: Burton – Birmingham
  • Spel: Birmingham DnB
  • Odds: 1,80 @ William Hill
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 18/8

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar