Burton – Norwich

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Burton har varit riktigt svaga den här säsongen. ”The Brewers” placerar sig precis ovanför negativ kvalplats och har sju förluster på sina tio senaste matcher. Idag behöver laget satsa på att vinna och kliva uppåt med offensiven, men det kommer troligtvis straffa Burton mot ett motstånd som Norwich.

Norwich har endast två förluster på sina tio senaste matcher. Utöver detta har ”The Canaries” kryssat i tre matcher och plockat fem segrar . Senast blev det 2-2 mot ligaledarna Newcastle, vilket var en välbehövlig poäng. Fört tillfället ät man fyra poäng bakom Sheffield Wednesday, som står på den sista playoffplatsen till Premier League. Tre poäng gäller idag för Premier League-kval.

Jag spelar på raka tvåan till 2,06 @ betsson.

  • Match: Burton – Norwich
  • Speltips: Norwich (2)
  • Odds: 2,06 @ betsson
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 16:00, 18/2

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar