Norwich – Aston Villa

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Norwich inledde ju serien exemplariskt och uppträdde absolut som att de var av uppflyttningsmaterial, men därefter fallit platt. Med blott en vinst och fyra pinnar på de åtta senaste matcherna har resan neråt i tabellen varit drastisk. Endast en vinst på de nio senaste matcherna är oroande för en uppflyttningsaspirant.

Aston Villa har i Championshipmått en solid trupp. ”The Lions” bör kunna utmana om uppflyttningsplatserna. En av de stora orsakerna till att de placeras på den undre halvan, är att man haft problem att knyta ihop säcken, spelat 10 oavgjorda av 20 möjliga. Gästerna har bara förlorat en av de nio senaste matcherna och kommit ifrån krysstendenserna på sistone, vunnit fem av de åtta senaste.

Jag spelar på Aston Villa +0,25 (Asian Handicap) till 1,90 @ bet365.

  • Match: Norwich – Aston Villa 
  • Speltips: Aston Villa +0,25 (AH)
  • Odds: 1,90 @ bet365
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 13/12

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar