Newcastle – Aston Villa

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

På St. James’, tar Newcastle emot ett pressat Aston Villa.

Newcastle har inte mycket att spela för, i alla fall om man skulle se till någon specifik position i tabellen. Stortorsk senast borta mot Manchester City med brutala 5-0. Därmed har hemmalaget endast vunnit en av sina 8 tävlingsmatcher under 2015. Hemma på St. James’ har ”Magpies” ändå visat upp någorlunda god karaktär och försökt skapa bättre resultat än det man har förtjänat här på slutet, den här uppgiften försvåras dock något nu när ett antal spelare kan saknas, i första hand i defensiva utgångspositioner.

Aston Villa lyckades avancera i FA-cupen, men bibehåller sin position på fel sida om nedflyttningsstrecket tack vare målskillnad. Stoke fick med sig samtliga poäng från Villa Park efter att ha slagit in en straffspark på tilläggstid till 2-1 och i samband med det blev även mittbacken och lagkaptenen Ron Vlaar utvisad, vilket får ses som ett minus till det här mötet. Villa har nu inte fått med sig mer än 3 poäng (3 oavgjorda resultat) från sina 11 senaste ligamatcher och måste vända den här negativa trenden relativt omgående där man i första hand måste börja leverera mål.

Magpies är förhållandevis bra framåt, samtidigt som man kan agera något slapphänt i defensiven. Sedan december har hemmalaget spelat 15 tävlingsmatcher där endast 2 matcher har slutat med max ett mål. Jag tror nog att Newcastle kommer uppträda mer aggressivt i sin iver att städa bort det som hände under föregående helg. Aston Villa har, trots sina svårigheter framåt, gått 7 matcher i följd där minst 2 mål har gjorts. Man har varit oerhört trubbigt när man har fått agera som det spelförande laget, något man troligtvis undviker över merparten av den här matchen.

  • Match: Newcastle – Aston Villa
  • Spel: Över 2 mål (asian)
  • Odds: 1,70 @ Bet365
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 16.00 28/2

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar