Arsenal – Aston Villa

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Arsenal har växlat upp efter en trög inledning på säsongen där man hade chansen att avsluta på placeringen bakom Chelsea i toppen av ligatabellen, även om man fick nöja sig med att sluta trea. Under en period var i första hand anfallsspelet oerhört effektivt där man stod för väldigt mycket mål efter att äntligen ha lyckats utnyttja samtliga av sina främsta pjäser framåt, där exempelvis Sanchez har varit vass från start medan man har fått igång Özil och Ramsey.

Aston Villa avslutade säsongen med två riktigt svaga insatser där förkrossande 1-6 borta mot Southampton följdes upp med 0-1 i hemmamötet med Burnley, även om det kändes någorlunda tydligt att tankarna vilade på den här tillställningen. Vissa frågetecken kring försvarsspelet nu när man förespråkar en mer offensiv fotboll, med frågetecken på målvaktsposten där Given nu har valts före Guzan. Man har snittat 1,5 mål/tävlingsmatch sedan managerskiftet, vilket är ett väldigt fint facit.

Överspelet på minst 3 gjorda mål i matchen spelas med en medelinsats.

  • Match: Arsenal – Aston Villa
  • Spel: Över 2,5 mål
  • Odds: 1,82 @ betsson
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 18.30 30/5

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar