Aston Villa – QPR

The following two tabs change content below.
"En lirare med stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under ett antal år där fotboll, innebandy och kampsport intresserar mig mest".

Latest posts by Puyol (see all)

Dela artikeln:

Aston Villa hade en fin period under början av mars med tre raka vinster, men avslutade med en torsk innan uppehållet mot Swansea och förlorade förra veckan mot Manchester United. Aston Villa har gjort 12 mål på sina 8 senaste tävlingsmatcher, vilket är mer än godkänt, där man i första hand har börjat utnyttja den enorma farten som spetsspelarna faktiskt har att tillgå.

QPR bröt en förlusttrend på fem matcher senast när bottenkonkurrenten West Bromwich krossades med 4-1 på bortaplan. Däremot har QPR släppt in minst 2 mål i 12 av 15 bortamatcher i Premier League under den här säsongen, och då tycker jag ändå att målvakten Robert Green har varit lagets mest framträdande spelare i ett antal av dessa matcher. Rangers har förlorat 14 av 16 tävlingsmatcher utanför Loftus Road.

  • Match: Aston Villa – Queens Park Rangers
  • Spel: Hemmalaget över 1.5 mål
  • Odds: 2,25 @ expekt
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 20.45, 7/4

SpelbolagBonusLänk
1200 krSpela här!