West Ham har varit en av säsongens stora positiva överraskningar och har alltjämt toppskiktet inom räckhåll, närmare bestämt 6 poäng från en plats till Champions League. Efter en sämre period innan årsskiftet där man gick 7 ligamatcher i följd utan en seger, samtidigt som man hade väldigt svårt att producera mål, så har numera Hammers imponerat på nytt. 10 poäng från de 5 senaste ligamatcherna och än mer noterbart att man har stått för minst två mål i 4 av dessa matcher.

Aston Villa är till skillnad från motståndet, inte vidare i cupen där det blev storförlust hemma mot Manchester City – det är dock Birmingham-lagets minsta bekymmer i nuläget. Villa har fått med sig poäng från 6 av sina 9 senaste ligamatcher, vilket får ses som förhållandevis bra för ett lag som hade samlat på sig 5 poäng från sina 14 inledande ligamatcher, men det är ändå inte tillräckligt. Remi Gardes manskap har alltjämt 10 poäng upp till säker mark, och om man utgår från att man kommer behöva vinna minst 7-8 matcher till för att undvika Championship.

West Ham att stå för minst två mål i den här matchen spelas med till 2,05 @ William Hill.

  • Match: West Ham – Aston Villa
  • Spel: Hemmalaget över 1,5 mål
  • Odds: 2,05 @ William Hill
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 20.45 2/2

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!